11 C
Bucharest
21 septembrie 2021
Cultură Galerie video Știri

Reuniunea informală a miniștrilor culturii, sosirea delegațiilor și declarații

În contextul exercitării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene, în data de 16 aprilie va avea loc reuniunea informală a miniștrilor culturii. Lucrările se vor desfășura la București, la Palatul Parlamentului.

Evenimentul reunește la Palatul Parlamentului miniștrii din statele membre ale Uniunii Europene și va fi prezidat de ministrul român al Culturii şi Identităţii Naţionale, Valer Daniel Breaz. La reuniune vor mai participa Comisarul european Tibor Navracsics, responsabil pentru educație, cultură, tineret și sport, precum și reprezentanţi ai Secretariatului General al Consiliului Uniunii Europene.

Cele două sesiuni de lucru vor fi dedicate următoarelor subiecte: finanţarea şi inovarea pentru sectoarele culturale şi creative; patrimoniul cultural european.

 

Related posts

Reuniunea Informală a Miniștrilor Transporturilor

Iulian Anghel

Actualizare program pentru reprezentanții mass-media / Reuniunea informală a miniştrilor apărării din ţările membre ale UE la Bucureşti

Iulian Anghel

Întrevederea ministrului delegat pentru afaceri europene, George Ciamba, cu o delegație la nivel înalt din Bosnia și Herțegovina

Iulian Anghel