23.5 C
Bucharest
14 august 2020
Apărare Știri

Actualizare program pentru reprezentanții mass-media / Reuniunea informală a miniştrilor apărării din ţările membre ale UE la Bucureşti

Miercuri, 30 ianuarie 2019

Cină de lucru cu tema “Femeile, Pacea şi Securitatea”

Locație: Palatul Regal din București

Oportunități foto/video:

18.30-19.15 Declarații de presă la sosire

Informații practice:

Evenimentul este deschis reprezentanților mass-media acreditați la Reuniunea informală a miniştrilor apărării din ţările membre ale UE la Bucureşti.

– Accesul presei se va face între orele 17.30 și 18.00, pe la intrarea A4 a Palatului Regal (Calea Victoriei nr. 49-53).

– Pentru jurnaliștii care doresc să realizeze transmisii live recomandăm utilizarea mijloacelor portabile (de tip rucsac), având în vedere că accesul carelor de transmisie nu poate fi asigurat.

– Declarațiile de la sosire vor fi difuzate live de către TVR – broadcasterul oficial al Președinției. Pentru a utiliza conținutul audiovizual vă rugăm să contactați broadcasterul oficial la adresa: hostbroadcaster@tvr.ro.

 Joi, 31 ianuarie 2019

Reuniunea informală a miniştrilor apărării din UE

Lista șefilor de delegații poate fi accesată aici:

Locație: Palatul Parlamentului (str. Izvor nr. 2-4, intrarea A3/S2)

Oportunități foto/video

8.30-8.50 – Declaraţii de presă la sosire

8.50-9.00 – Acces media la începutul reuniunii

11.15-11.45 – Fotografie de familie

12.00-12.30 – Conferinţă de presă cu participarea Înaltului Reprezentant al Uniunii pentru afaceri externe şi politica de securitate, Federica Mogherini, şi ministrului apărării naţionale, Gabriel Leş.

Informații practice:

Evenimentul este deschis reprezentanților mass-media acreditați la Reuniunea informală a miniştrilor apărării din ţările membre ale UE la Bucureşti.

– Având în vedere limitările impuse de desfășurarea lucrărilor, accesul jurnaliștilor la primele trei activități se va face pe formatul mediapool. Reprezentanții mass-media sunt invitați să opteze, pentru oportunităţile foto/video la care doresc să participe și să le comunice la Info desk – ul din cadrul Centrului de presă.

–  Imagini vor fi difuzate live de către TVR – broadcasterul oficial al Președinției. Pentru a utiliza conținutul audiovizual vă rugăm să contactați broadcasterul oficial la adresa: hostbroadcaster@tvr.ro sau la Info desk-ul dedicat din cadrul Centrul de presă.

Descarcă ghidul media

Related posts

Conferința ministerială în domeniul apelor cu tema ”Stadiul implementării directivelor în domeniul apelor: dificultăți și bune practici”

Alexandru Stefan

Autoritatea Europeană a Muncii: Președinția română ajunge la un acord provizoriu cu Parlamentul European

Alexandru Stefan

Consultările ministrului delegat pentru afaceri europene, George Ciamba, cu omologul francez, Amélie de Montchalin, și consilierul diplomatic al președintelui Republicii Franceze, Philippe Etienne

Iulian Anghel