21.7 C
Bucharest
25 iunie 2022
Apărare Știri

Actualizare program pentru reprezentanții mass-media / Reuniunea informală a miniştrilor apărării din ţările membre ale UE la Bucureşti

Miercuri, 30 ianuarie 2019

Cină de lucru cu tema “Femeile, Pacea şi Securitatea”

Locație: Palatul Regal din București

Oportunități foto/video:

18.30-19.15 Declarații de presă la sosire

Informații practice:

Evenimentul este deschis reprezentanților mass-media acreditați la Reuniunea informală a miniştrilor apărării din ţările membre ale UE la Bucureşti.

– Accesul presei se va face între orele 17.30 și 18.00, pe la intrarea A4 a Palatului Regal (Calea Victoriei nr. 49-53).

– Pentru jurnaliștii care doresc să realizeze transmisii live recomandăm utilizarea mijloacelor portabile (de tip rucsac), având în vedere că accesul carelor de transmisie nu poate fi asigurat.

– Declarațiile de la sosire vor fi difuzate live de către TVR – broadcasterul oficial al Președinției. Pentru a utiliza conținutul audiovizual vă rugăm să contactați broadcasterul oficial la adresa: hostbroadcaster@tvr.ro.

 Joi, 31 ianuarie 2019

Reuniunea informală a miniştrilor apărării din UE

Lista șefilor de delegații poate fi accesată aici:

Locație: Palatul Parlamentului (str. Izvor nr. 2-4, intrarea A3/S2)

Oportunități foto/video

8.30-8.50 – Declaraţii de presă la sosire

8.50-9.00 – Acces media la începutul reuniunii

11.15-11.45 – Fotografie de familie

12.00-12.30 – Conferinţă de presă cu participarea Înaltului Reprezentant al Uniunii pentru afaceri externe şi politica de securitate, Federica Mogherini, şi ministrului apărării naţionale, Gabriel Leş.

Informații practice:

Evenimentul este deschis reprezentanților mass-media acreditați la Reuniunea informală a miniştrilor apărării din ţările membre ale UE la Bucureşti.

– Având în vedere limitările impuse de desfășurarea lucrărilor, accesul jurnaliștilor la primele trei activități se va face pe formatul mediapool. Reprezentanții mass-media sunt invitați să opteze, pentru oportunităţile foto/video la care doresc să participe și să le comunice la Info desk – ul din cadrul Centrului de presă.

–  Imagini vor fi difuzate live de către TVR – broadcasterul oficial al Președinției. Pentru a utiliza conținutul audiovizual vă rugăm să contactați broadcasterul oficial la adresa: hostbroadcaster@tvr.ro sau la Info desk-ul dedicat din cadrul Centrul de presă.

Descarcă ghidul media

Related posts

Reuniunea informală a șefilor de stat sau de guvern, Sibiu, 09/05/2019, principalele rezultate

Alexandru Stefan

Concluziile Consiliului European (articolul 50), 21 martie 2019

Alexandru Stefan

Co-prezidarea de către ministrul pentru afaceri europene, George Ciamba, a celei de-a XXII-a sesiuni a Comisiei interguvernamentale româno-germane pentru problematica etnicilor germani din România

Iulian Anghel