Parteneri

partners

foto: Shutterstock

Ministerul Afacerilor Externe anunţă lansarea ghidului privind selectarea și contractarea sponsorizărilor pentru pregătirea și exercitarea Președinției României a Consiliul Uniunii Europene, pentru a veni în sprijinul celor care doresc să sprijine mandatul pe care România îl va deţine în perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2019.

Ghidul are ca scop stabilirea cadrului general privind sponsorizarea, respectiv posibilitatea de a sponsoriza prin mijloace financiare (sume de bani) sau bunuri materiale (produse) sau servicii pregătirea și exercitarea programului Președinției României la Consiliul Uniunii Europene; principiile de selectare a sponsorilor; clasificarea sponsorilor în funcție de tipul de sponsorizare; tipul de expunere oferită sponsorilor, în funcție de clasificarea fiecăruia.

Direcţia Diplomaţie Publică, Culturală şi Ştiinţifică, structură aflată în coordonarea Ministrului Afacerilor Externe, gestionează acest proces și va utiliza sponsorizările conform procedurii descrise în contractul de sponsorizare semnat de ambele părţi, cu respectarea Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările și completările ulterioare.

Puteți accesa ghidul privind selectarea și contractarea sponsorizărilor pentru pregătirea și exercitarea Președinției României a Consiliul Uniunii Europene pe site-ul www.mae.ro sau utilizând butonul de mai jos:

Ultimele știri

CHESTIONAR

Pregătirea Președinției României la Consiliul Uniunii Europene

România în imagini

Legături utile